Vision for Alling Kirke

Vi ønsker en kirke for alle.

Menighedslivet står som det centrale og skal ses i sammenhæng med de samlede aktiviteter i pastoratet, hvor vi har 3 kirker, 3 menighedsråd og en fælles præstegård med mødelokale.

I vores kirke skal tradition og fornyelse gå hånd i hånd. Den klassiske gudstjeneste og højmesse skal være gennemgående, men særlige gudstjenester som forårs-, påske-, høst- og Allehelgensgudstjenester skal være events/ højdepunkter i kirkelivet. 1-2 kirkekoncerter skal være et tilbud, der skal medvirke til at give flere lyst til deltagelse i menighedslivet.

Kommunikation skal være tydelig og udbrede kendskabet til gudstjenester og aktiviteter ved at kommunikere på aktuelle og moderne betingelser.

Kirken og vores kirkegård har et stort antal besøgende, hvor mange ikke er faste kirkegængere. Vi ønsker derfor en vedligeholdt kirke og en velholdt kirkegård, hvor den enkelte kan nyde en ro samt glæde over en smukt beliggende kirke i et naturskønt område.

Alling Menighedsråd

Medlemmer af menighedsrådet ved Alling kirke

formand

Karsten Iversen